Donateurs

Donateurs:

De Stichting kan voortbestaan middels donateurs die zich betrokken voelen bij de activiteiten en programma's die Stichting P.I.B. te bieden heeft. Dit kan in verschillende vormen:

Door middel van deelname aan één van de programma's, wordt er een bijdrage gevraagd. Deze bijdrage zijn bedoelt om de kosten te dekken van activiteiten.
Als bedrijf zijnde, is het mogelijk om onze instructeurs in te schakelen voor bijvoorbeeld een gezondheidsmeting voor de medewerkers. Daarnaast is het mogelijk dat er een lezing gegeven wordt over een gezonde leefstijl, wat ondersteund kan worden met een vrijblijvende meting. Ook is een advies van een fysiotherapeut een mogelijkheid die meegenomen kan worden. Om deze meting extra te ondersteunen, wordt er een pagina op het platform 'de Leefstijlclub' aangemaakt, zodat deelnemers hun uitslagen kunnen teruglezen en informatie ontvangen over een gezonde leefstijl.